Суб-бренд Huawei Honor здивував публіку на IFA: компанія представила новий флагман Magic 2, а також оригінальний AI-покращений телефон Magic.

Велике оновлення Magic 2 - це нова функція Magic Slide, яка приховує камеру під повзунком, щоб забезпечити повний екран без рамки без напису - аналогічний змінним Oppo Find X, який з'явився на початку цього року. Новий дизайн має майже 100-відсоткове співвідношення екрану до корпусу.

Збільшене зображення з сайту Honor демонструє інтригуючи1 пристрій, який не має ніяких ободів або вирізів на екрані.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Magic 2 також буде оснащений новим процесором Kirin 980 від Huawei, який, мабуть, є наступником чіпа Kirin 970 поточного покоління, який можна знайти в телефонах, таких як P20 Pro.

За словами Forbes, президент Honor Джордж Чжао підтвердив в інтерв'ю, що Magic 2 вийде протягом двох місяців, але компанія хотіла представити його раніше. Варто відзначити, що навіть iPhone X не може похвалитися таким співвідношенням екрану до корпусу.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.