Директор з продакт-менеджменту Xiaomi Донован Сунг опублікував у Твіттері перше зображення смартфона Xiaomi Mi MIX 3, якого чекають мільйони користувачів. Його екран зайняв майже всю площу передньої панелі, що поза сумнівом позначиться на продажах, оскільки навіть у iPhone X немає таких показників. До речі, динамік і фронтальну камеру розташували на іншій частині пристрою, яку можна буде висунути, як слайдер з 2000-х.

Сунг не розкрив подробиць про пристрій, але зазначив, що смартфон з'явиться у продажу в жовтні 2018 року. Судячи з усього, Mi MIX 3 буде складатися з двох частин, які можна буде розсовувати вручну або автоматично для доступу до камери і голосовому динаміку.

У березні 2018 року Xiaomi випустила безрамковий Mi MIX 2S, однак у нього був “підборіддя”, на якій розташувалася фронтальна камера. Виріз був зроблений з-за впливу Apple на зовнішній вигляд смартфонів, які вийшли в 2018 році.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У травні 2018 року Lenovo анонсувала “по-справжньому безрамковий” смартфон Lenovo Z5. Однак у червні модель представили з рамками і “чубчиком”.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.