ZTE не може встояти перед своєю репутацією. Сьогодні компанія представила свій новий флагманський телефон - Axon 9 Pro - IFA в Берліні, і, звичайно ж, він має напис разом з рамкою в нижній частині дисплея. Він також оснащений вертикально вирівняними подвійними камерами із задньою панеллю, як у iPhone X. Телефон виглядає як флагман 2018 року. Ось специфікація:

Процесор Snapdragon 845
6.21-дюймовий AMOLED-дисплей із співвідношенням сторін 18,7: 9
Акумулятор ємністю 4000 маг
12-мегапіксельні і 20-мегапіксельні датчики камери ззаду і 20-мегапіксельний датчик камери спереду
6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ пам'яті
Android 8.1 Oreo OS
Роз'єм USB-C

Це пристрій являє собою оновлення для Axon 7 з 2016 року, на відміну від торішнього Axon M. Цей телефон буде продаватися за ціною 649 євро, коли він надійде в продаж у вересні.

ZTE оголосила про свої плани на пристрої 5G і про те, як вона планує розробляти телефони для обліку розміщення антен, додаткового енергоспоживання і нового обладнання. В даний час це насправді нічого не означає для нас, окрім як чекати від пристрою 5G від ZTE в майбутньому, можливо, у другій половині 2019 року, згідно з даними компанії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.