Компанія AGM представила смартфон AGM X3. Смартфон може похвалитися топовою начинкою, а також захистом від води та пилу. Як повідомляється, новинка базується на процесорі Qualcomm Snapdragon 845, і, за словами виробника, це перший в світі захищений флагман, який не перегрівається через додатковий захист, забезпечуючи високу продуктивність.

Смартфон оснащений 6-дюймовим екраном із співвідношенням сторін 18:9 і захисним склом Gorilla Glass. Корпус захищений за стандартами IP68 і MIL-STD-810G, а сама новинка може працювати навіть при –30 градусах. Відмінний варіант для екстремального походу.

Що стосується начинки, обсяг оперативної пам'яті складають 6/8 ГБ, постійної — 64/128/256 ГБ, в залежності від конфігурації. Основна камера AGM X3 подвійна з датчиками зображення 24 і 12 МП. Діафрагма об'єктива F/1,8. Фронтальна камера — 20 МП з системою штучного інтелекту. Окремо зазначимо вбудований аудіопроцесор і динаміки JBL в одній з версій. Гучномовці підтримують діапазон частот 400–20 000 Гц.

Ємність акумулятора 4100 мА·ч, що є хорошим показником для сучасного флагмана з топовими характеристиками. є система швидкої зарядки Quick Charge 4.0, а також режим бездротової зарядки. В якості операційної системи використовується X OS 3.0 на базі ОС Android 8.1, якою можна користуватися прямо з коробки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.