31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”. Коли вони намагаються встановити нову версію iOS 12, то нічого не відбувається — Центр повідомлень iPhone виявляється порожнім. Причому це не поодинока ситуація.

Як правило, порожнє повідомлення падає кожен раз після розблокування iphone будь-якої моделі, яка потенційно придатна для переходу на новій iOS 12.

iOS-розробник Гільєрме Рамбо (Guilherme Rambo) припустив, що помилка з повідомленням iOS пов'язана з кодом програми SpringBoard, що відповідає за екран “Додому”.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кожен раз, коли користувач знімає блок, система надсилає повідомлення, тому що думає, що минула версія вже минула. Ймовірно, Apple помилково переставила на дату 31 серпня, з-за чого, власне, й відбувається збій.

Для користувачів Твіттера збій Apple став приводом для жартів про постійних і настирливих повідомленнях.

Apple запланувала презентацію нових продуктів на 12 вересня у цей же день, ймовірно, iOS 12 стане доступна для користувачів по всьому світу.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.