Компанія YouTube тестує декілька нових інструментів в бета-версії. Так, користувачі зможуть жертвувати донати блогеру на проведення, приміром, некомерційних заходів.

Відеохостинговий сервер YouTube має намір розвивати функціонал, який буде пов'язаний з пожертвуванням грошей користувачами для улюблених блогерів. Тобто YouTube шукає способи монетизувати контент.

Розробники компанії працюють над тим, щоб створити інструменти для доната блогерам. На даний момент подібна функція вже тестується.

Про це компанія заявила в офіційному блозі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Головне нововведення, яке тестується на YouTube – це кнопка доната під відео. Поки що інструмент доступний обмеженому числу ютуберов.

Крім того, розробники відеохостингу тестують інструмент Super Chat for Good. За допомогою новинки блогери зможуть збирати донати на проведення будь-яких некомерційних заходів в США або на благодійність під час стріму.

Також компанія YouTube активно займається розвитком додаткової монетизації для блогерів. До цього стало відомо, що програмісти тестують можливість преміум-підписки на стріми.

До цього на YouTube з'явилася можливість стежити за часом, витраченим на перегляд відео. Інструмент показує статистику на основі історії переглядів.

Раніше стало відомо, що Apple приготувала зміни для лінійки розумних годин Apple Watch. Здається, що 9to5Mac знайшов секретні рендери від Apple, які показав дизайн Apple Watch Series 4.

Тепер екран годинника виглядає трохи інакше, і корпус годинника здається більш тонкими. Екран більшого розміру означає, що тепер є можливість показати ще більше інформації, і на новому дисплеї з'явиться більше додатків.

Нагадаємо, Apple Watch 4: все, що відомо про розумних годинах.

Як повідомляв "Знай. ua", Skull & Bones: Ubisoft представила захоплюючий симулятор пірата.

"Знай. ua" писав, що iOS 12 викликала істерику у власників iPhone. Новий баг в операційці став причиною жартів в соцмережах.