Відомий китайський бренд Xiaomi порадував водіїв по всьому світу новим гаджетом, який підійде навіть для професійних гонщиків. Новий винахід назвали Turok Steinhardt Driving Glass.

За словами розробників, окуляри допомагають водіям в умовах поганої видимості. Про це стало відомо завдяки повідомленням китайських видань.

Цікаво, що окуляри можна налаштувати під користувача, регулюючи носові накладки і дужки. Завдяки спеціальній технології, окуляри можуть враховувати розширення зіниць і невисоку глибину різкості в темряві, що дозволяє бачити картинку чіткіше при будь-якому освітленні.

Крім того, окуляри мають спеціальне покриття, яке може зменшити відблиски від автомобільних фар, вуличних ліхтарів і водних поверхонь до 64%. Також це покриття збільшує діапазон перегляду на 43% порівняно з іншими окулярами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Turok Steinhardt Driving Glass вже доступні для покупки на Xiaomi Youpin. Їх вартість 199 юанів (це 29 доларів або 800 гривень).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що складено рейтинг найпопулярніших серед українців смартфонів, які найчастіше купували від початку 2018 року. Про це повідомляє прес-служба мобільного оператора "Київстар".

Так, за перший квартал цього року перше місце за кількістю придбаних гаджетів займає Samsung Galaxy J3 2016 (ціна 2699 гривень).

Варто нагадати, що співробітники видання GSMArena показали світові топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів, який очолив нещодавно представлений флагман Xiaomi Mi 8.

Аналітики заявляють, що на даний момент найпопулярнішим і найобговорюванішим у світі смартфоном є Xiaomi Mi 8, на які вже почали збирати попередні замовлення в Китаї.

Цей апарат для багатьох людей став втіленням ідеального телефону через революційні нововведення. На другому місці розташувався такий же Xiaomi Mi 8, але вже з приставкою Explorer Edition.

Нагадаємо, Xiaomi позбавить світ від кровососів.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, як популярні соцмережі прослуховують смартфони.

Знай.uа писав, Xiaomi Mi 8 розмели за хвилину.