Компанія Valve продовжує заманювати геймерів у сіті Counter-Strike: Global Offensive, адже у шутера з'явилася безкоштовна версія.

Тепер у всіх тих, хто хотів пограти у популярний бойовик, але не мав на нього грошей, з'явиться можливість познайомитися з грою ще до її покупки.

Про це повідомляє Forbes.
Безкоштовна CS: GO, звичайно, поступається у функціональності повноцінного виданню, але відчути смак ворожої крові на губах все одно вийде. У ролі супротивників виступають не реальні геймери, а бійці під управлінням штучного інтелекту.

Незміцнілому розуму новоприбулих буде складно звикнути до великої кількості чітера, а боти хоча б не обманюють - програти в чесній битві не так сумно, як опинитися жертвою шахраїв.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Після того як ви вдосталь натренеруетесь на агентах під управлінням штучного інтелекту, можна буде сміливо кидатися в запеклі сутички з іншими гравцями. Або, навпаки, назавжди забути про CS: GO - раптом суворі розваги будуть не до душі.


Але щоб це дізнатися, потрібно, звичайно, спочатку спробувати. Counter-Strike: Global Offensive Free Edition вже доступний для скачування в Steam. Володарі цієї версії, до речі, отримають доступ не тільки до ботів, але і до внутріігрового GOTV і зможуть спостерігати за матчами інших користувачів.


Нагадаємо, оновився офіційний сайт Halo 5: Guardians, а разом з ним розширився список платформ. Якщо раніше там красувався тільки логотип Xbox One, то тепер з'явилося і згадка Windows 10. Це означає, що гра може вийти і на ПК.


Як повідомляв раніше Знай.ua, студія Ubisoft Singapore в рамках конференції E3 2018 представила новий трейлер Skull & Bones, а також і геймплей, демонструє краси і можливості проекту. Відомо, що гра вийде в наступному році на PS4, Xbox One і PC.


Також Знай.ua писав про те, що Bohemia Interactive представила абсолютно нову гру у форматі "королівської битви", де на одній великій карті зійдуться від 8 до 16 осіб, — Vigor. Цього літа вона з'явиться в ранньому доступі на Xbox One.