Власники колись флагманських смартфонів Samsung Galaxy S7 запевняють, що пристрої несумісні з оновленням Android 8.0 Oreo.

Про це користувачі почали писати в мережі.

Спочатку скарги почали надходити з Південної Кореї, а потім з інших країн. Після отримання нової прошивки Galaxy S7 почали йти в циклічне перезавантаження. Деякі з гаджетів так і не відновлюються, і більше не включаються.

Так, один із власників Galaxy S7 розповідає, що після оновлення і в результаті постійних перевантажень смартфон перегрівся і виключився.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В сервісному центрі сказали, що згоріла материнська плата і її заміна обійдеться в 180 доларів.

І подібні випадки не рідкість в даній ситуації.

Джерело The Investor запевняє, що в компанії Samsung знають про цю проблему, однак поки що не можуть визначити, у чому причина поломки. Найімовірніше, компанія недостатньо протестувала Android 8.0 Oreo на Samsung Galaxy S7 до його випуску.

Так що власникам Samsung Galaxy S7 поки що варто утриматися від оновлень смартфонів.

Раніше Компанія Xiaomi випустила нове оновлення системи на основі Android 8.1 Oreo для смартфона Redmi 5 Plus. Оновлення важить 1.4 ГБ, однак нових функцій в оновленні предостатньо. В ньому присутні деякі нововведення Android Oreo.

Серед інших новинок, варто відзначити функцію “картинка в картинці” і оновлені емодзі. Крім цього розробники додали розблокування пристрою з допомогою особи і різні поліпшення системи.

Нагадаємо, новий Android стане доступним власникам Xiaomi. Це відкриє користувачам новий функціонал.

Як повідомляв "Знай. ua", Google раптово став веганом. Компанія підтримала принцип "інклюзивності та різноманітності".

"Знай. ua" писав, що iOS 12 викликала істерику у власників iPhone. Новий баг в операційці став причиною жартів в соцмережах.