Зовсім скоро один з найпопулярніших браузерів в світі Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.

Про це повідомляє iTechua.

"Зовнішній вигляд браузера зміниться на всіх платформах, відбудеться це в рамках оновлення Chrome 69. Новий дизайн на комп'ютерах отримає більше білих тонів", - сказано в повідомленні.

При цьому суттєві зміни також чекають мобільну версію для пристроїв на iOS. А от в мобільних пристроях Apple Google елементи управління стануть відображатися в нижній частині екрана. Це повинно спростити його використання однією рукою.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше компанія Google повідомила, що її виправлення вразливостей процесора Spectre змусили браузер Chrome використовувати більше пам'яті. На своєму сайті Google деталізує нову функцію ізоляції сайту для останньої версії Chrome 67.

Це функція, включена за замовчуванням, яка використовується для захисту від атак сторонніх каналів Spectre, які використовують функції спекулятивного виконання більшості процесорів для доступу до частин пам'яті, які повинні бути обмежені.
На жаль, в результаті він також збільшив використання Chrome RAM.

“Ізоляція сайту змушує Chrome створювати більше процесів візуалізації, що пов'язано з компрометацією продуктивності”, - зізнається інженер Google з програмного забезпечення Чарлі Рейс.

Нагадаємо, ваш комп'ютер згорить: Google Chrome отримав неоднозначне оновлення.

Як повідомляв "Знай. ua", Google прискорить свій Chrome. Тепер браузер буде вам економити час.

"Знай. ua" писав, що цього чекали всі: Google порадує приємною новинкою .