Nikon анонсувала свій перший серйозний крок у бік high-end без дзеркального відображення (бездзеркальні камери) Z7 і Z6. Витоку з японського сайту Nokishita показали зображення камери, її специфікацію і докладні відомості про лінійної лінійці об'єктивів.

Камера, мабуть, називається EOS R, і дуже схожа на зменшену повнокадрову DSLR. Елементи керування дещо змінені, з немаркованими кнопками і цікавим лівим правим перемикачем на задній панелі. За наявними даними, повнокадровий датчик становить 30,3 мегапікселів, що дозволить встановити його між Nikon Z7 і Z6.

Перші чотири об'єктива - 35 мм f / 1,8, 50 мм f / 1,2, 28-70 мм f / 2 і 24-105 мм f / 4 комплекти об'єктива, а останні три з червоним кільцем високого класу L серії. Це поставило Canon вище Nikon, якщо всі чотири будуть доступні при запуску; Nikon спочатку має лише 35 мм f / 1,8, 50 мм f / 1,8 і 24-70 мм f / 4. Canon також запускає три адаптера об'єктива EOS, в тому числі опцію з контрольним кільцем, а інший - з можливістю установки фільтра.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Згідно з чутками Canon, все це буде оголошено 5 вересня, тому нам не потрібно довго шукати докладні відомості. Одне можна сказати напевно: вся індустрія камер тепер серйозно ставиться до бездзеркальним технологій.

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.


Як повідомляв портал Знай.иа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.


Також портал Знай.иа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.