Сара Хайдер, директор відділу управління продуктами в Twitter, показала пару скріншотів, демонструючи зміни, які платформа розглядає, щоб зробити речі більш “розмовними”.

Вони роблять програму більш схожим на теми коментарів Facebook.

Ідея з тредами здається чудовою, роблячи розмову простішою, точно так само, як потоки у власних твітах користувача, коли ця функція була запущена ще в грудні минулого року. Проте оновлення статусу не виглядають чудово. Уявіть собі, що президент Дональд Трамп знаходиться в мережі на постійній основі.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Але насправді, з-за проблем з переслідуваннями в Twitter, оновлення статусу може бути не кмітливою ідеєю, так як тролі можуть використовувати його для забезпечення їх відповідей. Хайдер не згадує часові рамки цих оновлень, тому цілком можливо, що вони ніколи не з'являться. І хоча раніше Твіттер був дуже популярною соцмережею, з часом конкуренти серйозно обійшли її.

У зв'язку з цим соцмережа додала купу нових функцій, які спрощують спілкування, хоча й деякі з них дійсно корисні. Зовсім недавно соцмережа оголосила війну ботів і тролів, видаляючи за сотні тисяч акаунтів в день користувачів, які вели себе вкрай підозріло.

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.