Сьогодні Microsoft офіційно анонсує назву свого наступного основного оновлення для Windows 10. Раніше кодова назва Redstone 5, “Оновлення Windows 10 жовтня 2018 року” користувачі отримають вже у жовтні. Воно буде включати в себе ряд нових функцій для пристроїв, таких як новий хмарний буфер обміну, який синхронізується між девайсами, темний провідник файлів, оновлений інструмент для обрізки, удосконалення Microsoft Edge та інформація про продуктивність в ігровій панелі Xbox.

Іменування Microsoft слід за оновленням Windows 10 квітня 2018 року, який було випущено на початку цього року. Очікується, що Microsoft завершила розробку жовтневого оновлення до кінця вересня, і він повинен бути доступний для Windows Insiders до початку жовтня, за яким слідують звичайні споживачі.

В даний час Microsoft фокусується на наступному оновленні Windows 10 під кодовою назвою 19H1. Це оновлення надійде в квітні 2019 року, і компанія поки не вказала, які основні функції будуть включені. Тестування на 19H1 почалося в кінці липня, і, можливо, ми побачимо повернення функції Sets, яка не буде включена в оновлення Windows 10 жовтня 2018 року. Але головним плюсом буде те, що раптові оновлення більше не будуть турбувати користувачів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.