У США водій сервісу Lyft після виконання одного з замовлень виявив на задньому сидінні свого авто смартфон Google Pixel 3 XL. Відомо, що Google ще не анонсувала цей смартфон, і ретельно намагається припинити всі витоки, які потрапили в мережу, а презентацію запланували на 9 жовтня. Зазначимо, що Google навіть не повідомила про те, що партія цих смартфонів просто зникла, і зараз ці смартфони продаються за ціною в кілька тисяч доларів за одиницю.

Спочатку водій був переконаний, що це його власний телефон – Pixel 2 XL, однак напис на задній кришці дещо здивував чоловіка. Водій під ніком Anonymous Alligator зауважив, що одразу повернув пристрій власнику.

Повідомляється, що на смартфоні є прозора захисна кришка, однак гаджет, безумовно, нагадує пристрій Pixel 3 XL, який раніше був помічений на шпигунських фото. Серед характерних деталей: сканер відбитків пальців ззаду і одинарна основна камера, яка відрізняється смартфон від попередника.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крім того, Google Pixel 3 XL, за попередньою інформацією, отримає процесор Qualcomm Snapdragon 845, який є топовим на сьогоднішній день, 4 ГБ оперативної пам'яті, Android 9 Pie "з коробки". Новинку оснастять дисплеєм з діагоналлю 6,2 дюйма або більше, а менше Pixel 3 отримає екран на 5,5 дюймів.

Нові смартфони Google Pixel 3 і Pixel 3 XL представлять 9 жовтня і за інформацією інсайдерів на полиці магазинів вони потраплять з цінником 649 доларів (близько 17 180 гривень) і 749 доларів (близько 19 830 гривень) відповідно.

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.