Технологічно нові функції майже завжди надходять на найбільш дорогі смартфони, але Samsung може почати використовувати інший підхід. DJ Koh, глава мобільного підрозділу Samsung, повідомляє, що компанія в даний час зосереджена на диференціації телефонів середнього цінового діапазону перед флагманськими телефонами, оскільки спостерігається відставання в продажах більш дорогих моделей.

“У минулому я привніс нову технологію і диференціацію в флагманську модель, а потім перейшов до середнього классу смартфонів. Але я змінив свою стратегію з цього року, щоб принести нові технології в смартфони середнього класу”, - сказав Кох.

За повідомленнями, Кох сказав, що він реорганізував мобільну команду розробників Samsung для підготовки до зсуву стратегії. Першим телефоном, який слідує за цим новим дизайнерським підходом, повинен стати телефон серії Galaxy A цього року. Ці телефони коштують близько 400 доларів.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

За останні пару років доходи мобільних телефонів Samsung зросли, а ринок смартфонів змінився: у той час як телефони високого класу добре продаються в США, інші ринки набагато більш чутливі до ціни, все ще шукають більш високі специфікації та функції. Варто відзначити, що смартфони, вартість яких вище 400 доларів продаються набагато гірше в Індії та Китаї, так як у них є безліч компаній, які випускають флагмани за приємною ціною.

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.