минулого тижня Sony анонсувала нову пару компактних камер з неймовірними можливостями масштабування: від 24 мм до 720 мм. Це не перша з компактних камер Sony, яка має точний діапазон масштабування, але моделі цього року додають 4K-зйомку і навіть сенсорний екран. Це має перетворити їх в набагато більш якісні камери, які будуть ближче до суперництва з дуже улюбленими серіями RX100 від Sony.

Нові моделі, HX99 і HX95 дуже схожі на моделі Sony RX100, але є одна різниця: лінійка RX100 використовує більш великий однодюймовый датчик зображення, тоді як у цих камер є 1 / 2,3-дюймовий сенсор, який трохи менше. Це означає зниження якості зображення, але це також дозволяє використовувати величезний діапазон масштабування цієї камери.

Sony зробила ряд попередніх версій цієї камери, які мають багато спільного, включаючи 3-дюймовий екран на задній частині, який може обертатися на 180 градусів. Але в цьому році моделі додають 4K-запис, а HX99 додає сенсорні можливості, так що ви можете натиснути для фокусу і зробити знімок. Це зміна, яка може зробити камеру набагато простіше у використанні, особливо для людей, звиклих до зйомки смартфонів.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Це також означає, що якщо ви шукаєте компактну камеру, але не хочете витрачати в діапазоні 1000 доларів для останніх камер серії RX100, то HX-лінія Sony виглядає як відмінна альтернатива.

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.