У роботі онлайн-відеохостингу YouTube стався збій. З проблемами в роботі сервісу зіткнулися користувачі в Італії, Великобританії, Німеччині, США, Бразилії, Мексики і Росії. Про це повідомляє портал Downdetector.com.

Зазначено, що збій стався близько 16:00. Більшість користувачів, які зіткнулися з проблемою, повідомляють про проблеми в роботі сайту (60% скарг), 28% не можуть запустити відео, частина користувачів не можуть увійти в особисті акаунти (12%).

Попередній глобальний збій у роботі YouTube відбувся в червні. Тоді більшість користувачів повідомляли про проблеми при перегляді відеозаписів.

Нагадаємо, користувачі соціальної мережі Facebook повідомили про збої в її роботі. Про це свідчать дані порталу Downdetector.com.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Багато користувачів повідомляють про проблеми з месенджером. Деякі не можуть опублікувати пост або поставити лайк або реакцію до постів інших користувачів.

Згідно з даними порталу, збої в роботі Facebook спостерігаються в США, Бразилії, Великобританії, Німеччини, Франції, Португалії та ряді інших країн.

Раніше про збої в роботі Facebook повідомлялося 17 серпня. Тоді користувачі скаржилися на неможливість підключитися до соцмережі і увійти в свій аккаунт. У багатьох також виникли проблеми з мобільним додатком Facebook.

Крім того, що по всьому світу користувачі месенджера WhatsApp свідчать про некоректну роботу програми. Проблеми торкнулися західної Європи, південної Африки та Океанії. Про виниклі проблеми свідчать дані спеціального сервісу для відстеження збоїв Downdetector.

Найбільша кількість скарг на проблеми з месенджером надходить з Німеччини, Бельгії, Нідерландів, Іспанії, Франції, Австрії, Словаччини, Чехії та інших країн. Також проблеми були помічені в Ізраїлі, ОАЕ (Дубай), ПАР, Сінгапурі, Гонконзі, Індії.

Близько 70% користувачів програми стверджують, що у них спостерігаються проблеми з підключенням, а ще 29% поскаржилися на некоректну роботу функції отримання та відправки повідомлень.

Нагадаємо, масштабний збій: користувачі скаржаться на роботу популярних соцмереж.

Як повідомляв Знай.ua, Facebook паралізував масштабний збій.

Також Знай.ua писав, Instagram впав: користувачі скаржаться на масштабний збій.