Instagram” працює над новим автономним додатком, присвяченим шопінгу. За словами експертів, додаток, який може називатися IG Shopping, дозволить користувачам переглядати колекції товарів у продавців, на яких вони підписані, і купувати їх безпосередньо в додатку.

Instagram вважає, що має хороші можливості для великого розширення електронної комерції. Більше 25 мільйонів компаній вже мають облікові записи Instagram, і 2 мільйони з них є рекламодавцями, сказав головний операційний директор Facebook Шеріл Сандберг. Створення автономного додатка дозволило б компанії надати виділену площадку для все більш популярною діяльності на Instagram, а також розширити можливості для отримання доходу.

Згодом Facebook міг би представити більше інструментів для торговців, які будують свій бізнес на Instagram, безпосередньо кидаючи виклик платформ електронної комерції, таким як Shopify.

Більшість онлайн-компаній потребують облікового запису Instagram, і багато хто з них, безсумнівно, будуть використовувати платні бізнес-інструменти, якщо вони стануть доступними.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Деякі компанії вже продають такі інструменти рекламодавцям Instagram. Наприклад, Four Sixty дозволяє підприємствам оплачувати допомогу при створенні фотогалерей з магазинами, модерації контенту, плануванні повідомлень і інших сервісах. Магазин додатків Shopify містить десятки плагінів, пов'язаних з просуванням і управлінням бізнесами на базі Instagram.

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.