5 вересня Google випускає абсолютно новий дизайн для Chrome з новими функціями і налаштуваннями для зовнішнього вигляду браузера. Ви можете дізнатися більше про редизайн в мережі, але одна з найцікавіших нових функцій - покращений менеджер паролів. Тепер Chrome запропонує автоматично генерувати випадковий пароль, коли ви вперше реєструєтеся на веб-сайтах. Цей пароль буде зберігатися в обліковому записі Google безпечно і синхронізуватися на настільних і мобільних версіях Chrome.

Це повинно перешкодити звичайним користувачам Chrome завжди вибирати один і той самий пароль для кожного сайту. Адміністратор паролів Chrome вітається, але ви все одно можете використовувати виділений окремий менеджер паролів, який ніяк не пов'язаний з браузером. Chrome управляє паролями всередині свого браузера, тому, якщо ви входите в різні мобільні програми або програми на телевізорі, наприклад, Netflix, ці комбінації для входу не будуть зберігатися в обліковому записі Google. Це особливо актуально зараз, коли iOS 12 збирається запровадити можливість автозаповнення паролів в браузерах і додатках від сторонніх менеджерів паролів.

Вибір Google для створення генератора паролів і менеджера, швидше за все, викличе суперечки про кращій методи паролів. Деякі експерти з безпеки стверджують, що веб-користувачі повинні просто пам'ятати довгу фразу для кожного пароля, в той час як інші рекомендують випадковий пароль зі спеціальними символами, якими керує менеджер паролів. Обидва варіанти мають як і раніше сприйматися серйозно, і їх не так просто зламати.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.