У минулому році Apple представила Face ID з iPhone X, прибираючи давній сенсорний ідентифікатор Touch ID компанії на користь нової функції розпізнавання осіб. Не чекайте, що це зміниться в майбутньому, оскільки Apple не буде додавати датчики відбитків пальців Touch ID на сенсорному екрані як у iPhone цього року, так і наступного року моделей.

Згідно думкам інсайдерів, обмежуючі фактори у рішенні Apple пов'язані з тим, що поточна технологія датчиків має більш обмежену підтримку екранів OLED (які Apple використовує в своїх моделях iPhone X), поряд з датчиками, що працюють тільки в певному місці всього екрану. Недавні чутки вказують на те, що Samsung хоче використовувати технологію відображення на своєму майбутньому телефоні Galaxy S10, тому можливо, що ця функція може стати істотною відмінністю між флагманами двох компаній в майбутньому.

Крім того, існує сумнівна потреба в другому методі перевірки автентичності, коли Face ID, досить добре працює, хоча доданий рівень другого фактора безпеки забезпечить кращий захист, а також дасть більше можливостей для споживача.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану
Показати ще

Очікується, що 12 вересня компанія Apple анонсує нову модель iPhone XS, а також більший варіант Plus і більш дешеву модель з LCD. Очікується, що на всіх трьох пристроях буде розміщений ідентифікатор облич, а не сенсорний ідентифікатор.

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.