В китайській соціальній мережі Weibo з'явилася добірка фотографій з упаковкою смартфона OnePlus 6T, чий анонс ще тільки очікується, однак за час очікування просочилося величезна кількість чуток і витоків.

Упаковка демонструє фінальний дизайн смартфона, що включає каплевидний виріз під камеру на екрані і вбудований в дисплей дактилоскопічний датчик. Виріз взято з iPhone X, який першим зробив незвичайний зовнішній вигляд дисплея заради системи розпізнавання облич.

Поки неясно, наскільки великі зміни відбудуться в порівнянні з попередником. Традиційно версія з маркуванням “T” являє собою невелике оновлення порівняно з оригіналом без маркування “T”. Цілком можливо, що навіть “начинка” смартфона зміниться в кращу сторону.

Популярні новини зараз
Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

За іншою версією, OnePlus 6T істотно зміниться і може обзавестися OLED-екраном діагоналлю 6,4 дюйма, SoC Snapdragon 845, 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті, селфи-камерою на 25 Мп, потрійний камерою з датчиками роздільною здатністю 12 Мп і змінною діафрагмою f/1,5-f/2,4, 20 Мп і модулем ToF (time-of-flight) для точного і швидкого тривимірного сканування, а також подвійний батареєю, кожен модуль ємністю 1850 мА·ч, c зарядним пристроєм Dash Charge на 50 Вт. Компанія користується величезним успіхом завдяки дешевим смартфонам і якісній збірці девайсів.

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.