Японський виробник техніки Sharp незабаром випустить новий смартфон, який отримав ім'я 801SH. Варто відзначити, що компанія планувала увірватися на ринок телевізорів, обійшовши довгострокових лідерів Samsung і LG. Деякі аналітики висловлюють припущення, що новинка стане прямим конкурентом для китайського флагмана Pocophone F1, який отримав неймовірні функції.

Розмір дисплея смартфона становить 6,2 дюйма, тоді як бічні межі виявляться самими тонкими. Ще одним приємним перевагою гаджета є топовий процесор Snapdragon 845, який ідеально функціонує з 6 гігабайтами оперативної пам'яті. Об'єм вбудованої пам'яті нового смартфона становить 128 гігабайт, проте буде можливість розширити пам'ять зовнішньої картою.

До теперішнього часу представниками японського бренду поки не розкривається дата появи в продажу пристрою, а також приблизна вартість. Експерти припускають проведення прем'єри Sharp 801SH протягом найближчого тижня. Невідомо, чому компанія вирішила увірватися на ринок смартфонів. Швидше за все, Sharp покаже те, чого немає у конкурентів. Цілком можливо, що мова піде про екрані неймовірного якості, оскільки компанія показала себе на ринку телевізорів і моніторів для ПК.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.