У першій половині нинішнього року публіці представили смартфон Huawei P20 Pro, який став першим у світі мобільним пристроєм, оснащеним потрійною основною камерою. І хоча смартфон отримав кращу камеру в світі серед смартфонів, прийшов час смартфону опуститися на друге місце. Вже зовсім скоро його рекорд буде побитий, а зробить це компанія Nokia. Інсайдери виклали в китайську соцмережу Weibo фотографію нового телефону бренду Nokia, який оснащений фотокамерою з п'ятьма об'єктивами. Для чого відразу 5? Незрозуміло.

Задня кришка нового телефону Nokia виконана зі скла, причому, швидше за все, Corning Gorilla Glass 6, що натякає на можливість бездротової зарядки. Очевидно, що раз мобільний пристрій може похвалитися пятерной камерою на тильній кришці, то мова йде про самому передовому флагмані. Швидше за все, майбутня новинка буде називатися Nokia 9 або ж Nokia X. до Речі, смартфон з'явиться на прилавках зовсім скоро, практично одночасно з виходом iPhone 2018 року.

Зробити такий висновок вдалося на основі написи Android One на тильній кришці. Всі мобільні пристрої, які мають таку, працюють на “голою” оригінальної операційної системи від Google. Варто відзначити, що навіть iPhone не може похвалитися такою просунутою камерою, не кажучи вже про інших виробників.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.