Інсайдер Веніамін Гескин виклав відео з прототипом гнучкого смартфона на свою сторінку в "Твіттері".

У ролику показано пристрій з діагоналлю екрана 5,99 дюйма і роздільною здатністю FullHD+. Але його характеристики ніщо в порівнянні з корпусом і основною функціональністю. При цьому дисплей працює навіть в напівзігнутому стані, що здається просто фантастикою навіть на сьогоднішній день.

На відео показаний смартфон з дисплеєм від компанії BOE Technology. Саме вона буде поставляти гнучкі екрани для складного смартфона Huawei, який планує обійти Samsung на ринку гнучких смартфонів, випустивши свій флагман раніше конкурентів.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Однак не варто забувати, що Samsung повідомила, що свій складаний смартфон покаже світу вже в кінці цього року. Але для тих, хто хоче спробувати новинку, потрібно запастися цілим статком. Аналітики прогнозують, що смартфон буде продаватися за ціною 1200 доларів, і в залежності від характеристик ціна може змінюватися.

Варто відзначити, що Samsung працює над складним смартфоном вже протягом року, і крім чуток ніяких новин від компанії не було. Зараз же, компанія розробляє акумулятор, який буде згинатися і розгинатися разом з дисплеєм.

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.


Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.