iRobot не змінила основну формулу своїх роботів-пилососів Roomba, так як лінійка продуктів була вперше запущена в 2002 році, але кожне нове покоління привносить невеликі поліпшення, які полегшують використання ботів. Новітній Roomba i7 +, має дві ключові зміни: тепер робот пам'ятає план вашого будинку, і він навчився за собою прибирати.

Функція автоматичного спорожнення найкорисніша. I7 + насправді не кидає бруд у на ваше сміття після кожного очищення; замість цього він використовує бункер, прикріплений до його зарядної станції в якості посередника. Кожен раз, коли він повертається на базу, бруд у роботі всмоктується в бункер, в якому зберігається до 30 пакетів сміття.

Компанія говорить, що бункер досить великий, і вам потрібно буде його спорожняти кожні два тижні. Сподіваюся, його вакуумна система не схильна до засмічення.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

I7 + також ґрунтується на функціональності відображення номерів, представленої в серії Roomba 900. Це відстежує розташування вашого будинку, щоб допомогти роботові покрити якомога більше площі підлоги, створюючи базову карту кожної кімнати, використовуючи комбінацію одометрия (вимірюючи, як далеко повертаються колеса Roomba) і камера з низьким дозволом (яка розпізнає зразки світла і темряви, створені меблями і стінами).

І хоча раніше і був скандал з приводу інформації, яку збирає робот, швидше за все, цю проблему вже залагодили, і робот нікуди не зможе відправити план вашого будинку.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.