30 серпня Apple розіслала журналістам запрошення на щорічну вересневу презентацію зі слоганом “збирайтеся”. Вона пройде 12 вересня в “театрі Стіва Джобса”, який знаходиться на території нової штаб-квартири компанії. Само собою, мова йде про новинки, і ми розповімо все, що дізналися завдяки витокам, щоб ви знали, чого очікувати від Apple.

iPhone XS в трьох версіях. Згідно з прогнозами, в 2018 році Apple представить одразу три моделі айфонів з Face ID, різними розмірами екрану і характеристиками. Вони повинні будуть замінити iPhone X і iPhone 8. Серед топових варто відзначити iPhone XS і XS Plus. Які отримають нові дисплеї. Що стосується 3 моделі, вона вийде бюджетною. Крім двох флагманських моделей Apple представить “дешеву” 6,1-дюймову версію айфона з рідкокристалічним дисплеєм (LCD).

Дві великі моделі iPhone отримають слот для двох SIM-карт в деяких регіонах, де це користується попитом. Наприклад, в Індії та Китаї.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Але ось ціни здаються не такими вже й приємними. Журналісти очікують, що 6,1-дюймовий апарат обійдеться в 699-799 доларів - цінові рамки торішнього iPhone 8. Швидше за все, після анонсу смартфон доведеться чекати довше звичайного з-за пізнього початку виробництва. Така ж ситуація була і з iPhone X, коли компанія відчувала труднощі з поставками компонентів і виробництва абсолютно нового для компанії телефону. Дві інші моделі будуть коштувати 899 і 999 доларів відповідно.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.