У попередній частині Знай розповів, чого чекати від презентації Apple в 2018 році, яка відбудеться 12 вересня. iPhone 2018 ми розповіли, на черзі не менш цікавий девайс, який завжди під рукою.

Ще одним важливим “апаратним” оновленням майже напевно стануть нові Apple Watch, промо-фото яких з'явилося в ЗМІ за два тижні до заходу. Інсайдери також виявили фото, які витекли в мережу завчасно, і відразу акцентували на зміненому зовнішньому вигляді, якщо порівнювати з попередниками.

За даними аналітиків, за рахунок зменшення рамок екран збільшиться на 15%, при цьому поки незрозуміло, чи зміняться габарити корпусу “розумних” годинників. Аналітик Мін-Чі Куо вважає, що Apple може перейти з розмірів 38 і 42 міліметра на 40 і 45 міліметрів. Разом з екраном очікується незначне збільшення потужності акумулятора, але невідомо, чи стануть годинник працювати довше — можливо, що додаткова ємність піде на підтримку роботи збільшився екрану. До речі, ремінець з минулої версії також підійде для нових годин.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В Apple Watch також замінять фізичні кнопки на напівмеханічні — як в iPhone 7 і 8. Це стосується і клавіші “додому” і коліщатка Digital Crown. Приємне оновлення до сучасного стилю Apple. На промо-фотографії Series 4 вже видно зміни — опукла кнопка «додому» тепер не випирає з корпусу. Журналісти вважають, що за рахунок цього в корпусі пристрою звільниться місце для збільшення батареї або поліпшених датчиків пульсу.x`

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.