Хороші новини: YouTube запускає темний режим для Android. І на цей раз ми серйозно. Користувачі Reddit повідомляють, що версія YouTube 13.35.51 поставляється з можливістю включення або відключення темного режиму. Спочатку Google оголосила про випуск у березні темних версій своїх мобільних додатків, і ми побачили перші ознаки впровадження YouTube на Android ще в липні. Однак це безумовно не було широко поширене. Компанія також повідомила про це нововведення на цьому тижні, що скоро темний режим прийде в Android.

9to5Google вказує, що, якщо ви ще не бачите оновлення, спробуйте закрити програму, а потім перезапустити. Вам негайно буде запропоновано перевірити темний режим, якщо він включений в вашу програму. Темний режим дозволить не тільки виділяти з натовпу, але і зручно користуватися сервісом в темний час доби, не напружуючи зайвий раз ваші очі. Варто відзначити, що темний режим на iOS був вже давно доступний, і тільки зараз власники Android зможуть користуватися тими ж функціями, що і для iPhone. Однак не варто думати про те, що темний режим вам не набридне.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.