Компанія Xiaomi готується до анонсу нового смартфона з назвою Xiaomi Mi 8 Youth, який знову може підкорити серця користувачів. Деяка інформація про новинку вже потрапляла в мережу, а зараз в китайській соцмережі Weibo опублікували його характеристики.

Згідно витоку, смартфон отримає 6.26-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2280×1080 пікселів. Це цілком собі стандартні характеристики, оскільки смартфони з невеликим екраном відходять у минуле, і діагональ 6 дюймів вважається звичайною справою. Крім цього, девайс оснастять подвійною камерою на 12 Мп. На жаль, інформація про другий модуль стерта, але швидше за все, це 2 Мп або 5 Мп. Фронтальна камера на 24 Мп. За роботу смартфона буде відповідати процесор Snapdragon 710 і 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті. Крім цього новинка отримає батарею на 3350 маг з підтримкою швидкої зарядки QC 3.0. Однак, для 6 гб оперативки такого заряду може виявитися мало, так що не варто забувати зарядку вдома.

Всі ці специфікації дуже сильно схожі зі смартфоном Xiaomi M1808D2TE в TENAA. Спочатку, ми припустили, що це Xiaomi Mi 8X, але швидше за все, мова йде саме про Xiaomi Mi 8 Youth.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За чутками, повинні представити новинку вже в цьому місяці. Приблизна вартість смартфона буде близько $300. Такий собі середнячок, який буде за доступною ціною для кожного.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.