Схоже відомому додатку варто потурбуватися, адже США випустили клон Telegram.

Вже відомо, що додаток називається Stealthy IM.

Зараз додаток на платформах IOS і Android поширюється безкоштовно.

Однак в подальшому користувачі планують брати плату за використання деяких функції.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, розробники наголошують на підвищеній безпеці месенджера при обміні повідомленнями між користувачами.

Таким чином месенджер функціонує як iMessage, тобто ні Microsoft, ні Amazon не можуть читати повідомлення без особистого ключа користувача.

Варто також додати, що в мережі Stealthy IM вже охрестили конкурентом мессенджера Telegram, який є одним з лідерів в сегменті.

Крім того, користувачі звертають увагу на схожість інтерфейсу американського месенджера з Telegram.

У свою чергу, уважні користувачі звернули увагу на логотип нового засобу комунікації: розробники Stealthy IM теж взяли за основу паперовий літачок, лише трохи його видозмінивши.

До слова, Apple оголосила, що вона запустить глобальний веб-портал для обробки і відстеження запитів співробітників правоохоронних органів за даними підозрілих осіб або злочинців у ході розслідування.

Ця зміна від поточної системи, де співробітники правоохоронних органів подають заявки шляхом обміну повідомленнями електронної пошти правоохоронних органів Apple. Веб-сайт запропонує більш зручний централізований сервім для запитів, які полегшать відстеження поточних запитів і управління відповідями.

На додаток до нового порталу Apple також заявила, що вона побудує команду, яка допоможе навчати співробітників правоохоронних органів по всьому світу (включаючи розробку нового модуля онлайн-навчання) з метою надання допомоги невеликим поліцейським силам і агентствам, які можуть не мати ті ж ресурси, що і великі організації.

Згідно з листом старшого віце-президента Apple і генерального адвоката Кетрін Адамс, Apple працює над цими змінами у відповідь на рекомендації недавнього доповіді Центру стратегічних і міжнародних досліджень.

Apple має суворі, опубліковані рекомендації про те, яку інформацію він робить і не дає співробітникам правоохоронних органів як усередині США, так і за їх межами. Компанія також публікує звіти про прозорість два рази в рік, деталізуючи запити на отримання інформації від правоохоронних органів та державних установ.

Існують також обмеження на те, до чого Apple буде і не буде надавати доступ.

Нагадаємо, продажі спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 стартували на початку червня. З тих самих пір розробники постійно працюють над даними трекером, розширюючи його функціональні можливості з допомогою випуску нового програмного забезпечення.

Як повідомляв Znaj.ua, з учорашнього дня можна дивитися звідки фізично ведуться всі сторінки у соціальній мережі Facebook. Про це соцмережа з якихось причин не повідомила користувачам мережі.

Також Znaj.ua писав про те, що Bluenero - це один з найперших в світі розумних акваріумів. По-перше, що дуже важливо для будь-якого власника акваріума, гаджет оснащений автоматичною системою очищення води, так що турбуватися про чистоту води більше не потрібно.