Компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.

Але популярність Windows 7 знаходиться все ще на високому рівні незважаючи на те, що Microsoft оголосила про швидке припинення її підтримки.Але в зв'язку з все ще високим користувальницьким попитом на Windows 7, Microsoft вирішила на цьому заробити.

Щоб отримувати оновлення після 14 січня 2020 року, доведеться заплатити.

Тепер Microsoft повідомила, що бізнес-користувачі зможуть продовжити підтримку до січня 2023 року. За додаткову плату вони зможуть отримувати оновлення безпеки для ПК на базі Windows 7.
Продаватимуться за цікавою схемою: ціна за кожну "латку" буде підвищуватися з кожним роком.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Корпорація передбачила можливість випуску додаткових оновлень безпеки – Extended Security Updates. Ці патчі будуть випускатися протягом трьох років після офіційного припинення підтримки – до січня 2023 року.

Оновлення Windows 7 Extended Security Updates будуть доступні для власників версій Windows 7 Professional і Windows 7 Enterprise з корпоративними ліцензіями. При цьому для передплатників Windows Software Assurance і/або Windows 10 Enterprise або Education передбачені знижки.

Підписка Office 365 ProPlus буде працювати для пристроїв з оновленнями Windows 7 Extended Security Updates аж до січня 2023 року.

Більшість не бажають відмовлятися від Windows 7 через програму Windows Media Center. Яка вийшла 6 років назад Windows 7 цей додаток було оновлено в останній раз, в Windows 8 воно є в такому ж вигляді, а в Windows 10 не підтримується зовсім.

Нагадаємо, хтось перетворив Windows 95 додаток, який можна запустити на MacOS, Windows і Linux.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором. Qualcomm і MediaTek відклали випуск аналогічних чіпів, і зайнялися виробництвом інших компонентів, включаючи чіпи для ноутбуків, як це робить Intel.

Також "Знай.uа" писав, команда розробників браузера Google Chrome, якому вчора виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.