Майбутній захід Apple майже настав, і, як і традиційно, ми очікуємо почути про останні версії найважливішого продукту Apple: iPhone, який виходить з радикальної перебудови у формі торішнього iPhone X.

Нові iPhone X. Як завжди, хедлайнером в цьому році стануть нові iPhone. Очікується, що Apple анонсує відразу 3: перший - це iPhone XS, другий це iPhone XS Plus, який отримає потужний процесор і збільшені габарити. Третій стане бюджетною версією iPhone X.

Apple Watch 4. Відзначається, що новий годинник від Apple отримає оновлений дизайн, який не змінювався ще з 2015 року. Варто відзначити, що екран помітно збільшиться, а ремінці з минулих версій відмінно підійдуть до новинки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бездротова зарядка. Пройшов рівно рік з тих пір, як Apple впровадила у свою техніку бездротову зарядку. Тепер же Apple анонсувала свій бездротовий зарядний пристрій AirPower, який здатний бездротовим чином заряджати до трьох пристроїв за один раз - ідеально підходить для зарядки iPhone, Apple Watch і пари AirPods.

iOS 12, macOS і інші програмні забезпечення. Тепер кожен отримає оновлення для своєї техніки Apple. Фінальна версія стане доступною відразу ж після презентації Apple.

Ще дещо? Сюрпризи - велика частина бренду Apple, що означає, що є багато місця для несподіваної появи нових девайсів або можливостей.

Чи Побачимо ми нарешті повернення давно забутих MacBook Air і Mac Mini? Все може трапитися, коли Тім Кук вийде на сцену.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

ТакожЗнай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.