Схоже, що HMD працює над вражаючим набором камер для майбутнього телефону Nokia з підтримкою Android. Живі фото, які просочилися в мережу натякають, що ми зможемо побачити телефон під брендом Nokia з п'ятьма камерами. Спочатку установка penta-lens з'явилася в чутках про пристрій Nokia 10 на початку цього року, і тепер з'явилися в мережі живі фото.

Модуль камери включає в себе п'ять об'єктивів, розташованих у вигляді кола, з видатним брендом Zeiss. HMD Global, фінська компанія, яка ліцензувала права на виробництво телефонів Nokia, у минулому році об'єдналася з Zeiss для возз'єднання брендів Nokia і Zeiss в епоху Android. HMD почав використовувати оптику Zeiss у своїх останніх телефонах Android, і виробник об'єктивів навіть запатентував мініатюрну зум-камеру.

З просочилися зображення не ясно, на якому телефоні ця п'ятикамерна установка буде використовуватися. Huawei запустила свій P20 Pro на початку цього року з трьома задніми камерами, які підтримують 3-кратний оптичний зум або 5-кратний гібридний зум. За чутками, LG також розглядає п'ять камер (три позаду і дві попереду) для свого наступного флагманського телефону. П'ять датчиків камери, безумовно, можуть допомогти в будь-які можливості масштабування, але вони, швидше за все, зроблять набагато більше. Nokia має історію роботи з камерою, починаючи з камер 808 PureView і Lumia 1020, а останнім часом з камерою Ozo VR компанії.

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

ТакожЗнай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.