Звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?

Хоча такі бренди, як Samsung, Apple і OnePlus, надають свої власні зарядні пристрої, є кілька виробників, які продають підроблені.

Такі зарядки можуть підірвати ваш смартфон, або ж зменшити термін їх служби.

Apple. Щоб перевірити, чи є ваш зарядний пристрій Apple оригінальним є дві речі, які їх відрізняє - напис “Designed by Apple in California” і темний логотип Apple. На підроблених зарядних пристроях колір логотипу може бути не таким яскравим, або вищезгаданий напис може бути відсутнім.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Samsung. Подібно Apple, навіть оригінальні зарядні пристрої Samsung можуть бути важко ідентифіковані. Однак, якщо ваше зарядний пристрій є підробленим, адаптер має напис на ньому слова “A +” і “Made in China”.

OnePlus. Відомо, що OnePlus пропонує одну з найбільш швидких технологій зарядки за допомогою Dash Charger. Завжди пам'ятайте, що після підключення до оригінального адаптера OnePlus символ телефону телефону буде супроводжуватися символом спалаху, а не стандартним значком зарядки.

Xiaomi. Пристрої Xiaomi Mi надто популярні, але є кілька підроблених зарядних пристроїв Mi. У цьому випадку довжина кабелю діє як ідентифікатор, оскільки вихідний кабель не більше 120 див.

Huawei. Щоб ідентифікувати підроблене зарядний пристрій Huawei, скануйте інформацію про штрих-коди на зарядному пристрої і перевірте, чи відповідає вона даними, надрукованим на адаптері.

Google Pixel. Єдиний спосіб перевірити оригінальність зарядного пристрою для смартфонів Pixel - це швидкість зарядки. Google забезпечує швидкі зарядні пристрої зі своїми смартфонами, а швидкість заряджання повільна, тільки якщо зарядний пристрій є підробленими.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.