Компанія OnePlus підтвердила, що наступний смартфон 2018 року отримає назву OnePlus 6T, і він буде мати вбудований датчик відбитків пальців в дисплей. Згідно CNET, компанія назвала впровадження цієї технології "розблокуванням екран"". “Ми розблоковуємо наші телефони кілька разів в день, а Screen Unlock зменшує кількість кроків для завершення дії. Додавши цю функцію на додаток до інших варіантів розблокування дисплея, таким як Face Unlock, у користувачів будуть варіанти розблокування дисплея таким чином, який найбільш ефективний для них".

Минулого тижня передбачувана упаковка від OnePlus 6T просочилася в мережу, що підтвердило, що функцію вже впроваджують. Коробка також дає зрозуміти, що 6T буде нагадувати Oppo F9, тому виріз дисплея OnePlus 6 буде зменшено.

Щоб успішно виконати аутентифікацію за допомогою пальця, на дисплеї з'явиться ділянку на дисплеї, а потім телефон зчитує ваш відбиток з-під екрана; тому ця технологія доступна тільки на смартфонах OLED. РК-дисплеї недостатньо тонкі для впровадження цієї функції. Додавання всіх необхідних компонентів призвело до того, що 6T був на 0,45 мм товще, ніж OnePlus 6.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У цьому році ми вже бачили вбудовані датчики відбитків пальців на інших смартфонах від компаній, включаючи Vivo. Єдиним недоліком порівняно з традиційним спеціалізованим сканером є швидкість; метод in-display трохи повільніше, ніж датчики відбитків пальців, які ви знайдете на Samsung, Google Pixel і інших телефонах, включаючи OnePlus 6 з початку цього року.

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?