У мережі з'явилася офіційна дата анонсу нового смартфона Xiaomi Mi 8 Youth, який отримає кілька незвичайних функцій.

Компанія Xiaomi опублікувала постер в китайській популярній соціальній мережі Weibo. Згідно зображенню, новинку представлять 19 вересня у китайському місті Ченду, і вже зовсім скоро начнуть розсилати запрошення пресі.

За чутками, Xiaomi Mi 8 Youth отримає 6.26-дюймовий дисплей з вирізом і роздільною здатністю 2280 × 1080 пікселів. Що стосується начинки, новинка отримає чіпсет SoC Snapdragon 710 (як у 8 Mi SE) і 4/6/8 ГБ оперативної пам'яті в залежності від модифікації. Крім цього девайс обладнують 32/64/128 ГБ вбудованого накопичувача, подвійний основною камерою на 12 Мп + 8 Мп, фронтальної на 24 Мп і акумулятором на 3350 маг з підтримкою швидкої зарядки QC 3.0, портом USB Type-C. Швидше за все, NFC-чіп чекати не варто, і це великий мінус, оскільки оплатити покупку за допомогою телефону не вийде. З коробки пристрій буде працювати на Android 8.1 Oreo з оболонкою MIUI.Xiaomi Mi 8 Youth вийде у дев'яти кольорах: Black, Rose Gold, White, Blue, Red, Pink, Gray, Silver і Green. На відміну від Mi 8 SE смартфон має з'явитися на глобальному ринку.

Його приблизна вартість буде в районі $ 300, що цілком приємна ціна за смартфон, який залишиться актуальним ще кілька років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?