Пара туристів з Шотландії знайшла приховані камери в квартирі, яку вони зняли на час відпустки в Торонто за допомогою програми для оренди житла Airbnb. До речі, додаток на сьогоднішній день досить популярний. За допомогою нього можна зі смартфона забронювати кімнату або квартиру в тій країні, в якій ви хочете прожити кілька днів, і навіть оплатити за допомогою кредитної карти.

34-річний мандрівник Дуги Гамільтон розповів, що він виявив камеру майже відразу. За його словами, на той момент вони перебували в знімному житлі всього 20 хвилин, і він 10 хвилин роздивлявся електронний годинник, який здався йому підозрілими.

“Я витягнув з годинника зарядний пристрій і побачив, що в задній частині була літієва батарейка. Тоді я зрозумів, що насправді всередині годинника камера”, — поділився шотландець.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як уточнив чоловік, прихована камера охоплювала всю вітальню і спальню, де стояло ліжко. Він не зважився залишатися в цій квартирі і заявив про подію в поліцію Торонто.

Він також повідомив про камеру в Airbnb і зажадав повного відшкодування коштів, витрачених на це житло. Варто відзначити, що це далеко не перші користувачі додатку, які встигли провести час в цій квартирі. І хоча сервіс оренди квартири по суті не причетне до мерзенного злочину господаря квартири, сервісу варто уважно стежити за тими, хто надає подібні послуги.

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?