Інформацію про перехід Microsoft на фактично платні оновлення вже підтвердили в самій компанії. Зазначається, що хоча Windows 7 знімуть з підтримки аж у 2020-му році, користувачам корпоративних і професійних ліцензій Enterprise і Pro, які не захотіли заплатити за перехід на більш свіжі версії операційної системи, запропонують платити за підтримку щомісяця.

Іншими словами, Microsoft вирішила збирати ще більше грошей з користувачів. Компанія спеціально заради цього планує продовжити підтримку застарілої Windows 7, щоб охопити якомога більше користувачів, яких змусять платити. І хоча раніше компанія планувала “поховати” знамениту сімку, новий спосіб заробітку все ж змусив компанію змінити своє рішення.

Тобто їм залишать можливість користуватися застарілим ЗА безпечно, але не безкоштовно. У скільки це обійдеться, невідомо, але в Microsoft вже заявили, що кожен рік будуть підвищувати ціну. Враховуючи популярність, ціна не буде захмарною. До речі, що стосується свіжої Windows 10, нова операційка отримає ще більше нових функцій, серед яких буде позбавлення від примусового поновлення прямо під час роботи з ПК. Тепер операційка буде визначати, коли варто оновитися, не віднімаючи дорогоцінний час користувачів, або не перериваючи важливу роботу.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?