Власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея
минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1. Після покупки цього пристрою власники зіткнулися з деякими програмними проблемами, які були оперативно усунені за допомогою випуску оновлень. То тепер в смартфоні виявлена апаратна проблема, що стосується роботи дисплея. І усунути її за допомогою оновлення прошивки вже не вийде.

На форумах XDA з'явилася тема, в якій власники Poco F1 скаржаться на нерівномірність підсвічування екрану і публікують фотографії, що підтверджують їх істинність слів. Нерівномірність підсвічування спостерігається практично по всьому периметру екрану. Особливо проблема добре видна при відображенні однотонного темного зображення.
Власники Poco F1 можуть перевірити дисплей пристрою за допомогою простого тесту. Для цього потрібно перейти в "Налаштування" і вибрати розділ "Про телефон", а потім натиснути 4 рази на пункт "Версія ядра", після чого натиснути "Дисплей". Після цього на екрані буде відображатися рівномірне залиття червоним, синім і зеленим кольором, який і допоможе виявити проблему. Однак слід зазначити, що не у всіх смартфонах Poco F1 спостерігається проблема з екраном.

Додамо, проблема із засвіченням по краях екрану Poco F1 не є фатальною. Гаджетом можна продовжувати нормально (або майже нормально) користуватися. На його працездатності це ніяк не позначається. Деякі користувачі можуть і зовсім не помічати нерівномірності підсвічування при звичайному щоденному використанні пристрою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася офіційна дата анонсу нового смартфона Xiaomi Mi 8 Youth, який отримає кілька незвичайних функцій.
Компанія Xiaomi опублікувала постер в китайській популярній соціальній мережі Weibo. Згідно зображенню, новинку представлять 19 вересня у китайському місті Ченду, і вже зовсім скоро начнуть розсилати запрошення пресі.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв раніше "Знай.іа", що Xiaomi приготувала 5G для користувачів.

ТакожЗнай.іа" писав, що Xiaomi Mi Band 3 обзавівся обіцяної функцією.