Не секрет, що корпорація Samsung випустила три смартфона топового рівня, якими стали Galaxy S9, Galaxy S9 + і Galaxy Note 9. І хоча вони отримали топову начинку, деякі функції відсутні навіть у цих смартфонах. На тлі цього був створений телефон Samsung Galaxy Note X, який може похвалитися повністю безрамковий екраном з вбудованим в нього сканером відбитків пальців. На даний момент всього лише кілька смартфонів мають таку функцію.

11 вересня 2018 року, видання The Investor виклало в мережу фотографію смартфона Samsung Galaxy Note X, яка ілюструє зовнішній вид передбачуваного нового флагмана бренду.

До речі, сам дисплей є рекордсменом, оскільки охоплює більше 98% площі на лицьовій частині. У нього немає відступів з будь-яких сторін, а всі датчики і сенсори вбудовані в невеликий виріз, розташований у верхній частині дисплея, прямо як у iPhone X. Останній виготовлений за технологією Super AMOLED, володіючи величезним запасом яскравості і шикарними кутами огляду.Сканер відбитків пальців працює на основі ультразвуку, а за його розробку відповідала компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з компанією Apple.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За рахунок цього дактилоскопічний модулем можна користуватися навіть тоді, коли кермо вологі або жирні. Не обійшлося без фірмового стилуса S Pen, який був оновлений до нової версії і навчився виступати в ролі мікрофона, який можна, наприклад, покласти в нагрудну кишеню піджака і спілкуватися таким чином з ким-небудь.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.


Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.