Профільне видання Slashleaks опублікувало фотографію не анонсованого смартфона iPhone Xs. До речі, знімок здається досить правдоподібним, враховуючи всі витоки, які були раніше протягом декількох місяців. Знімок зроблений з офіційного сайту виробника, який вказав не тільки ціну девайса, але і його дату виходу.

Судячи з свіжої фотографії, iPhone Xs з'явиться у продажу на території США вже 21 вересня. Правда, ціна трохи кусається - цілих 899 доларів. Новинку дадуть і в розстрочку. В цьому випадку доведеться платити 44 долара в місяць, що дорівнює близько тисячі гривень на місяць. Погодьтеся, непогана угода за практично кращий телефон у світі.

Що стосується характеристик, новинка iPhone Xs отримає екран на 5,8 дюймів, а його старші брати дисплеї на 6,1 і 6,5 дюймів. Новинками приписують чіп Apple A12 і 3 гігабайти оперативної пам'яті. Анонс флагманів Apple очікується 12 вересня. Там же покажуть і смарт-Apple Watch Series 4, і навіть нові планшети та ноутбуки. Серед планшетів деякі отримають не тільки візуальні поліпшення, але і систему розблокування за допомогою особи, і навіть підтримку стилуса компанії. Годинники ж отримають більший екран і покращений процесор. У Європі новинки з'являться в жовтні або на початку листопада.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.