Презентація новинок Apple, яка відбудеться вже сьогодні, 12 вересня, вперше в історії буде транслюватися через популярну соцмережа Twitter. Раніше прямий ефір з анонсом нових iPhone могли бачити тільки користувачі Apple TV, браузера Safari на пристроях Apple і Microsoft Edge на операційній системі Windows 10, оскільки вони мали право на пряму трансляцію в своїх сервісах.

Тепер користувачі Twitter, які хочуть подивитися трансляцію наживо, можуть натиснути на сердечко під записом Apple, після чого їм почнуть приходити всі повідомлення, зазначені хештегом #AppleEvent. Будуть доступні не тільки анімовані GIF-зображення, але й прямий ефір, так що пора міняти свої плани на користь перегляду прямого ефіру.

Зробивши трансляцію презентації нових iPhone доступною в Твіттері, що Apple прагне охопити якомога більшу аудиторію. Минулий цього літа конференцію Worldwide Developers Conference (WWDC), наприклад, також вперше могли побачити користувачі не тільки браузера Safari, але і Chrome, Firefox.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Доречі, Samsung вирішила підкласти яблучної корпорації свиню, “випадково” слив характеристики топового майбутнього флагмана Galaxy S10, який вийде цієї зими. За традицією він стане відповіддю на нові iPhone, які Apple покаже вже сьогодні, 12 вересня. Судячи з витоками, більше немає сумнівів, що Apple представить як мінімум 3 нових смартфона, а також нові планшети і смарт-годинник.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.