Крім двох флагманських моделей Apple представив “дешеву” 6,1-дюймову версію айфона з рідкокристалічним дисплеєм (LCD).

Він також отримає процесор A12, але обійдеться без інших функцій high-end-версій. Наприклад, буде оснащений оперативною пам'яттю на 3 гігабайти, а не на 4, і деталі корпусу будуть оброблені алюмінієм, а не сталлю. Крім того, це єдиний айфон, який можна буде придбати в шести кольорах: сірому, білому, чорному, синьому, червоному та оранжевому.

Смартфон отримає підтримку функції розпізнавання обличчя 3D Touch, потужний процесор і поліпшену, якщо порівнювати з iPhone 8, камеру. У iPhone XR також з'явилася версія з двома сім-картами для деяких країн.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Варто відзначити, що вперше в історії Apple iPhone XS отримає підтримку двох сім-карт. Правда, ця версія буде доступна для продажу лише в деяких країнах світу.

Але що стосується камери, смартфон отримає одинарну, на відміну від XS XS і Max.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.