У мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дав збій.

Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдавії, а також інших європейських країнах.

Viber

Багато користувачів почали скаржитися на проблеми з підключенням і відправкою повідомлень в додатках месенджера.

Також з'явилися повідомлення про те, що у частини користувачів пропала можливість читати і відправляти повідомлення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Viber

А в деяких випадках користувачі навіть не змогли підключитися до месенджера. Представники Viber поки не коментують ситуацію і не озвучують, що стало причиною неполадок.

Viber

До слова, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея.

Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Xiaomi

Після покупки цього пристрою власники зіткнулися з деякими програмними проблемами, які були оперативно усунені за допомогою випуску оновлень. То тепер в смартфоні виявлена апаратна проблема, що стосується роботи дисплея. І усунути її за допомогою оновлення прошивки вже не вийде.

телефон

На форумах XDA з'явилася тема, в якій власники Poco F1 скаржаться на нерівномірність підсвічування екрану і публікують фотографії, що підтверджують їх істинність слів. Нерівномірність підсвічування спостерігається практично по всьому периметру екрану. Особливо проблема добре видна при відображенні однотонного темного зображення.
Власники Poco F1 можуть перевірити дисплей пристрою за допомогою простого тесту.

Для цього потрібно перейти в "Налаштування" і вибрати розділ "Про телефон", а потім натиснути 4 рази на пункт "Версія ядра", після чого натиснути "Дисплей". Після цього на екрані буде відображатися рівномірне залиття червоним, синім і зеленим кольором, який і допоможе виявити проблему. Однак слід зазначити, що не у всіх смартфонах Poco F1 спостерігається проблема з екраном.

Додамо, проблема із засвіченням по краях екрану Poco F1 не є фатальною. Гаджетом можна продовжувати нормально (або майже нормально) користуватися. На його працездатності це ніяк не позначається. Деякі користувачі можуть і зовсім не помічати нерівномірності підсвічування при звичайному щоденному використанні пристрою.

Нагадаємо, розробники WhatsApp випустили версію месенджера, яка працює на кнопкових телефонах під управлінням KaiOS, найпопулярнішій операційці на кнопкових смартфонах по всьому світу.

Як повідомляв Znaj.ua, антивірусна компанія Eset виявила досі незакриту уразливість в операційних системах Windows.

Також Znaj.ua писав про те, що модератори Facebook не можуть переглядати всі зображення, які публікуються на величезній платформі, тому Facebook будує ШІ. Сьогодні в блозі Facebook описує систему, яку вона побудувала під назвою Rosetta, яка використовує машинне навчання для ідентифікації тексту в зображеннях і відео, щоб нейромережа могла прочитати написане в фото.