12 вересня Apple провела довгоочікувану презентацію. Ми зібрали все, що показали під час заходу.

Всі ці моделі стануть доступними для замовлення 14 вересня, і будуть доступними вже 21 жовтня.


iPhone XS отримав 5,8-дюймовий і OLED-екран. Однак акумулятор поменше, ніж у XS Max. Як і очікувалося, у новинки тепер є виріз, як і у iPhone X.

iPhone X Max отримав 6.5 - дюймовий екран. У цьому і є їх головна відмінність.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

iPhone XR виявилася не бюджетником (від 749 доларів). Серед іншого, він отримав одинарну камеру, а також величезну палітру кольорових варіантів.

Смартфон тепер має кращий стерео-звук. Система розпізнавання осіб стала більш захищеною. Усередині у флагмана лише невеликі поліпшення: він буде працювати на більш швидкому процесорі A12 Bionic, який побудований за 7-нанометровим техпроцесом, і отримають 4 гігабайти оперативної пам'яті замість трьох, які були у попередніх моделях.

Також смартфон має кращі камери, перехід з чіпів стільникового зв'язку Qualcomm на Intel. Це прискорює завантаження даних LTE. Окрім цього, у смартфонів більш швидка зарядка "з коробки". Це все завдяки 18-ватному блоку живлення на USB-C. Новинка буде у білому, чорному і золотому забарвленні. Це перший смартфон, який отримав 512 Гб.

Окрему увагу приділили двом сім-картам. Однак, такі версії iPhone будуть доступні тільки в Китаї.

TES V. Спеціальний гість презентації - Тодд Говард. Він показав, як грає у популярну комп'ютерну гру TES V на iPhone X. Звичайно ж, точну дату виходу гри не назвали, алефанатам натякнули, що їм варто чекати на неї уже цієї осені.

Ще одним важливим оновленням стали нові Apple Watch. Годинник отримав новий циферблат. Циферблат тепер не на весь екран, дисплей тепер можна налаштувати під себе. Завдяки більшому екрану можна побачити більше інформації на дисплеї. За даними аналітиків, за рахунок зменшення рамок екран збільшився на 15%.

В iOS 12 з'явилося безліч невеликих нововведень: "розумні" підказки від Siri, поліпшення "Фото", а також взаємодії з доповненою реальністю (AR). Найсильніше в системі переробили повідомлення: тепер вони самі групуються за додатками, а в нічний час ховаються.

Найпомітнішою зміною в новій версії macOS під назвою Mojave стала поява темної теми і динамічних шпалер, які змінюються в залежності від часу доби.

Нагадаємо, Корея може відмовитися від iPhone.

Раніше Знай.ua писав, що експерти розкритикували iPhone.

Також Знай.ua повідомляв, що оновлення Google Chrome підірве ваш комп'ютер.