У мережі висміяли презентацію нових iPhone (ФОТО)
Напередодні компанія Apple презентувала свої нові продукти - три iPhone 2018 року і оновлені "смарт"-Apple Watch.
Новинки Яблука знову розбурхали мережу і стали приводом для створення численних мемів.

Користувачі Інтернету знову почали жартувати з приводу вирізаних нирок, натякаючи на високу вартість гаджетів Apple, а також висміяли функціонал "яблучних" пристроїв.

То що Apple Watch може робити ЕКГ - це, звичайно, прикольно, але отримаєш ти задоволення від цього процесу так, як від присосочек навколо твого серця і жінки яка кричить на тебе «не рухайся!»?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 12 вересня Apple провела довгоочікувану презентацію. Ми зібрали все, що показали під час заходу.
Всі ці моделі стануть доступними для замовлення 14 вересня, і будуть доступні вже 21 жовтня.
iPhone XS отримав 5,8-дюймовий і OLED-екран. Однак акумулятор поменше, ніж у XS Max. Як і очікувалося, у новинки тепер є виріз, як і у iPhone X.

iPhone X Max отримав 6.5 - дюймовий екран. У цьому і є їх головна відмінність.
iPhone XR виявилася не бюджетником (від 749 доларів). Серед іншого, він отримав одинарну камеру, а також величезну палітру колірних варіантів.

Смартфон тепер має кращий стерео-звук. Система розпізнавання облич стала більш захищеною. Всередині у флагмана лише невеликі поліпшення: він буде працювати на більш швидкому процесорі A12 Bionic, який побудований за 7-нанометровим техпроцесом, і отримають по 4 гігабайти оперативної пам'яті замість трьох, які були в попередніх моделях.

Нагадаємо, корейський інститут передових технологій звинувачує компанію Apple в порушенні її патентів, пов'язаних з технологічним процесом FinFET. Зараз уряд Південної Кореї початок відповідне розслідування, в ході якого з'ясовується, чи дійсно Apple незаконно використовувала патенти, що належать Корейському інституту передових технологій.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", що експерти розкритикували iPhone.

Також "Знай.uа" писав, що Huawei познущалася над презентацією iPhone.