У мережі показали живі фото Nokia 9 з незвичайною камерою навіть для сучасного смартфона. Новинка має незвичайну камеру - з п'ятьма об'єктивами - і великий акумулятор ємністю 4150 маг.

У мережі були опубліковані знімки непідтвердженого смартфона Nokia 9, випуск якої очікується в недалекому майбутньому. Варто зазначити, що ця камера не особиста розробка Nokia - це камера від Zeiss з п'ятьма сенсорами. Вона є його ключовою особливістю.

На тильній стороні гаджета немає слідів сканера відбитків пальців, а тому очікується, що він буде вмонтований в екран, як в китайських смартфонах. Цілком можливо, що така камера зможе позмагатися з якостями камер від Sony, які раніше поставлялися для iPhone від Apple. До речі, Sony теж не стоїть на місці, і незабаром представить топовий флагман з найкращого камерою, яка зможе позмагатися навіть з новими iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Передбачається, що пристрій отримає OLED-екран з діагоналлю не менше 5,9 дюйма і роздільною здатністю Quad-HD. Також ймовірно, що він отримає топовий чіпсет Snapdragon 845 та від 64 до 128 ГБ вбудованої пам'яті. Новинка буде підтримувати дві SIM-карти, що безсумнівно відіграє важливу роль при продажу. Більшість користувачів не терпиться оцінити якість фото новинки, або ж зробити знімок особисто. Проте невідомо, наскільки зручно буде користуватися смартфоном, у якого добра частина задньої панелі напхана об'єктивами.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.