Аерокосмічна компанія Ілона Маска SpaceX підписала контракт з першим космічним туристом, який відправиться навколо Місяця на ракеті Big Falcon (BFR). Сума контракту та ім'я клієнта не розкриваються, проте ціна за таку екзотичну послугу просто захмарна. Як мінімум, туриста потрібно мінімально підготувати до перевантажень під час зльоту, а також провести інструктаж з техніки безпеки.

Перший політ ракети BFR з туристами на борту запланований на 2019 рік. Його учасники стануть першими людьми, що побували на Місяці з 1972 року, коли на супутник Землі висадився екіпаж “Аполлона-17”. Це буде захоплюючим не тільки для туристів, але і для всього людства. Погодьтеся, не кожен день людство відвідує Місяць.

“SpaceX підписала контракт з першим в світі пасажиром, який облетить навколо Місяця на борту нашої ракети Big Falcon (BFR) — важливий крок на шляху до відкриття доступу для звичайних людей, які мріють подорожувати в космосі”, - повідомили представники SpaceX.

Раніше Маск повідомляв, чому людство ще не готове підкорювати Марс. Радіаційний фон просто знищить людину під час польоту, і людство поки не володіє технологіями, які допоможуть уникнути шкідливого впливу радіації.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.іа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.іа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.