Спочатку компанію Xiaomi називали “китайською” Apple, тому як вона намагалася в усьому повторювати відомий американський бренд. Приміром, китайська корпорація запровадила практично у всі свої смартфони вирізи на екранах, як це зробив iPhone X.

Проте, за останні роки ситуація сильно змінилася, в результаті чого зараз цей китайський виробник випускає телефони, який лише віддалено схожий на продукцію корпорації з Купертино. Проте, компанія знову за своє: 13 вересня 2018 року, Xiaomi представила недорогий клон смартфона iPhone Xs, який трохи більше топового флагмана від Apple.

Смартфон компанії Apple під назвою iPhone Xs був офіційно представлений публіці 12 вересня вчора ввечері, і ціна стартує від 1000 доларів. Враховуючи ажіотаж, ці девайси будуть продаватися в рази дорожче. Саме на цьому XIaomi намагається вдало зіграти. Вони випустили телефон під назвою Mi 8 Screen Fingerprint. Новинка буде дуже сильно нагадувати продукт “яблучної” корпорації, а також копіює його золотисте забарвлення.

Що стосується характеристик, поки що відомо дуже мало. Як очікується, Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition отримає вбудований в екран дактилоскопічний датчик, як у преміального Mi 8 Explorer Edition, а інші характеристики він успадкує у стандартного Mi 8.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.