Як з'ясувалося, виробник Pocophone F1 розповів не про всі можливості і особливості апарату. Досі невідомо, добре це чи погано. В рамках рекламної кампанії на індійському ринку бренд Poco розкрив раніше неоголошені факти про найбільш доступний смартфон з процесором Snapdragon 845.

У Pocophone F1 виробникові довелося дещо на чому заощадити, щоб домогтися низької вартості. Тому в смартфоні немає повноцінного захисту від води. Однак, як виявилося, смартфон не боїться дощу і крапель води, які випадково на нього потраплять. Апарат отримав спеціальне нанопокриття від компанії P2i, що захищає його від бризок. Подібне рішення можна було зустріти в пристроях Motorola. Невідомо, чому про це не повідомили під час презентації. Швидше для того, щоб не ознайомлені з технологіями захисту користувачі не почали кидати його у воду, а потім зі скаргами звертатися до компанії, що нібито їх обдурили, і ніякого захисту від води немає.

Оснастили смартфон акумулятором на 4000 маг, а також швидкою зарядкою. Згідно опису Pocophone F1 на офіційному сайті, в новинці використовується технологія Qualcomm Quick Charge 3.0, але виробник заявив, що в реальності апарат підтримує більш швидкий стандарт Quick Charge 4.0. Правда, комплектний зарядний пристрій має сертифікацію Quick Charge 3.0. При бажанні, можна докупити більш швидку зарядку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами Яни Мані, голови відділу продуктів Pocophone, основний мультимедійний динамік F1 включає пару інтелектуальних підсилювачів потужності для більшої гучності – ця особливість також раніше не афішувалася. Хотілося б порівняти якість звучання зі звичайними динаміками.

до Речі, цей смартфон почав розсипатися на руках у користувачів. Компанія отримала вже багато негативних відгуків про телефон, який починає гнутися і деформуватися при експлуатації.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.